Willem Hussem

www.grascalce.it Levitra Professional en línea en Argentina. Levitra Professional precio, Dosis Disponibles, Información. Levitra ha recibido una aprobación del FDA para el tratamiento de la disfunción eréctil. Ayuda a hombres con ED a guardar un bastante mucho tiempo de erección para tener relaciones sexuales.

(Rotterdam 1900 - 1974 Den Haag)

Over Willem Hussem

Willem Hussem behoort tot de belangrijkste Nederlandse na-oorlogse meesters van de moderne kunst.

Het beeldende werk van de veelzijdige schilder, dichter en beeldhouwer wordt gekenmerkt door een volkomen non-figuratieve beeldtaal.Elke verwijzing naar mens, landschap of droomfiguur ontbreekt en het beeld wordt bepaald door lijn, vorm en kleur.

De verbindingen die Hussem legt tussen expressie en ordening, het fysieke en het mentale, het emotionele en het cerebrale én het spirituele en het aardse, maken de essentie uit van zijn kunstenaarschap.

Met name in de werken uit de periode 1960 tot 1970 ontwikkelde Hussem een herkenbare stijl waarin vorm, veeg en kleur samenvallen en binnen heldere en vaak monumentale composities tegen elkaar zijn afgezet. De schilderijen uit deze tijd kunnen worden beschouwd als de hoogtepunten binnen zijn, inmiddels zeer geliefde, oeuvre.