Siep van den Berg

Comment prendre http://dramaturgiesonore.com/wp-includes/rest-api/queries/page33.html. -. Posologie. Hommes adultes. D'une manière générale, la dose recommandée de CIALIS est de 10 mg à prendre avant toute activité sexuelle prévue, pendant ou à distance des repas. Chez les patients pour lesquels une dose de 10 mg de tadalafil ne produit pas un effet suffisant, une dose de 20 mg peut être préconisée.

(Tirns 1913 - 1998 Amsterdam)

Op dit moment zijn er geen objecten van deze kunstenaar beschikbaar.

Over Siep van den Berg

Siebren Ritserd van den Berg’s schilder- en tekentalent werd al vroeg ontdekt door o.a. Hendrik Werkman, die hem in 1937 uitnodigde op zijn atelier.

Hoewel Siep van den Berg niets van de schilders van De Ploeg moest hebben, maakte hij voor Werkman een uitzondering. Er ontstond een kontakt dat voor Van den Berg van grote invloed zou blijken. Siep besloot om in 1939 professioneel kunstschilder te worden en huurde het theekoepeltje bij het Sterrenbos als atelier.

Door zijn huwelijk met Fie Werkman werd hij bovendien de schoonzoon van H.N. Werkman.

Na herhaalde bezoeken aan Parijs, waar hij studeerde aan de Académie de la Grande Chaumiere, sloeg hij een nieuwe kunstrichting in. In 1954 vertrok hij naar Amsterdam, maar hij brak niet met Groningen en hield de theekoepel in het Sterrenbos aan als atelier.

Vanaf 1955 werd zijn werk abstract met een constructivistische inslag. Alle ruimtelijkheid verdwijnt dan uit zijn schilderijen. De ruimte in het vlak wordt herleid tot, of groeit op uit een spel van elkaar doorsnijdende lijnen en vlakken, waardoor een harmonisch decoratief beeld ontstaat.