Ferenc Gögös

C'est le processus obligatoire pour vous permettre d'acheter du https://www.twistonair.com/wp-includes/rest-api/fields/query/quel-sont-les-effet-du-kamagra.html légalement. Une pharmacie en ligne sérieuse se doit de respecter cette exigence. Si ce n'est pas le cas, fuyez ! Nous avons sélectionné pour vous la meilleure pharmacie en ligne pour acheter votre Cialis en toute sécurité sur Internet : Treated. Voici les ...

(Budapest 1936)

Op dit moment zijn er geen objecten van deze kunstenaar beschikbaar.

Over Ferenc Gögös

Gögös werd in 1936 geboren in Budapest en kwam in 1957 naar Nederland, op het moment dat in zijn geboorteland alle vrijheden aan banden werden gelegd. Zijn inspiratie doet hij op in Hongarije. De nostalgie van zijn jeugd, de stijlen en kleurschakeringen van de Hongaarse folklore en een zelfverzonnen universele taal vormen de basis van zijn werk.

Gögös werkt vanuit een emotionele, creatieve impuls, die enigszins melancholiek romantisch is. Met een paletmes brengt hij laag na laag acrylverf op, vaak vermengd met een andere substantie om zo de gewenste structuur in de onderlaag te bewerkstelligen. Hierin brengt hij vervolgens zijn schrift en symbolen aan en bezielt hij zijn doeken met de stemming waarin hij op dat moment verkeert.

Gögös combineert zijn persoonlijke ervaring en inspiratie met zijn zelf verzonnen, universele taal. Zo wordt er een ‘visuele poëzie’ gevormd en aangeboden aan de kijker, die vrij is het naar eigen inzicht te ervaren.